- مخابره شده در تاریخ : ۱ / خرداد / ۱۳۹۶
- کد خبر : 54682
- گروه خبري : آخرين اخبار پيام نور , اخبار مراكز و واحدها
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 54682
دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب عناوین برتر شد
پیام نورنا : دانشجویان دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب عناوین دوم و ششم و یک عنوان شایسته تقدیر از مسابقات هوا و فضای دانشجویان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف شدند.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : سرپرست تیم های اعزامی این دانشگاه گفت: در هفتمین دوره مسابقات هوا و فضای دانشگاه صنعتی شریف که با حضور دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور برگزارشد چهار تیم از دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر شرکت کردند که تیم “چمروش” موفق به کسب رتبه دوم گرایش هواسر (گلایدر) دانشجویی و تیم “ققنوس خلیج فارس” در همین بخش ششم شد. همچنین تیم “چمروش خلیج فارس” توانست با طراحی صحیح و انجام کلیه ماموریت های درخواستی داوران مسابقه، در بخش گلایدر هدفزن با اختلاف امتیاز و اقتدار در صدر شرکت کنندگان قرار بگیرد که با توجه به سیاست گذاری های مسابقات، رتبه های برتر بخش هدف زن شایسته تقدیر شناخته شدند.
طاهره عزتی افزود:جایگاه بعدی که این تیم مورد تمجید قرار گرفت جایگاه مصاحبه با داوران مسابقات بود که این تیم توانست با دفاع از ساخته خود بیشترین امتیاز را از استادان برتر کشور در زمینه هوافضا بگیرد و از طرف ایشان به عنوان الگویی برای ادامه کار سایر گروه ها یاد شود.
وی در خصوص ویژگی های گلایدر گفت: هواسر (گلایدر) نوعی پرنده بدون موتور است که پایه ساخت هواپیما شناخته می شود. در طراحی این نوع پرنده موارد خاصی مد نظر است از جمله نسبت بالای طول بال پرنده به وزن پرنده، یعنی شما باید بتوانید پرنده ای بسازید که علاوه بر طول بال زیاد وزن کمی داشته باشد و گزینه مد نظر بعد بیشترین برد ممکن در بیشترین زمان پروازی است که با توجه به بدون موتور بودن پرنده بسیار حساس است گزینه های بعدی مد نظر در ساخت پرنده پایداری و فرود ایمن آن است و در نهایت نیز زیبایی پرنده اهمیت خاصی دارد.
عزتی در خصوص رکورد بسیار خوب دانشجویان دانشگاه پیام نور بوشهر دراین دوره از مسابقات گفت: یک پرنده آماده پرواز حداقل چند فرایند را طی می کند که شامل تعریف ماموریت و طراحی و ساخت و تست پرنده می شود این گروه تمرکز خود را بر بالا بردن هرچه بیشتر کیفیت طراحی و ساخت پرنده با توجه به ماموریت مسابقات گذاشته اند که نتیجه آن به دست آوردن پرنده ای با طول بال 2 متر و وزن 170 گرم است که در حوزه جهانی یک رکورد محسوب میشود، برای این که با واژه رکورد در این حوزه آشنا شوید قابل ذکر است که بعد از پرنده این گروه کمترین وزن در مسابقات بین پرندگان دیگر نزدیک به 550 گرم است یعنی تقریبا هر سه پرنده این گروه مساوی می شود با یک پرنده که نشان از طراحی دقیق و کیفیت ساخت بالا دارد.
اعضای تیم چمروش و چمروش خلیج فارس رضا محمدی, محمد بلند همت و احمد غفاریان و اعضای تیم ققنوس خلیج فارس محمد احمدی زاده و میلاد شهر آزاد و خانم فاطمه آزاد و تیم پلیکان شامل محمد رضا دشتی زاده و رضا مسافر بحری و فرهاد تمدنی است.
تقویت بنیه علمی و دخیل کردن دانش آموزان و دانشجویان کشور در حوزه هوافضا، رشد فرهنگ عمومی مهندسی، آشنایی دانش آموزان با رشته مهندسی هوافضا، فرآیندهای طراحی و ساخت مهندسی، بروز خلاقیتهای فردی، آشنایی با کارگروهی و ایجاد درک صحیح از استعدادها و علایق، گسترش فرهنگ کارگروهی، شناسایی طرحهای برتر و معرفی آن به صنایع مربوطه از اهداف این مسابقه است.
تیم های دانشجویی هوا و فضای دانشگاه پیام نور بوشهر در مهرماه سال گذشته نیز توانسته بودند در مسابقات هوا فضای دانشجویان سراسر کشور در مشهد مقدس عناوین اول و سوم را به خود اختصاص دهند.
نظرات کاربران