- مخابره شده در تاریخ : ۳۰ / دی / ۱۳۹۰
- کد خبر : 11540
- گروه خبري : آخرين اخبار پيام نور , اخبار مراكز و واحدها
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 11540
پایان دومین المپیاد روباتیک دانشگاه پیام نور کشور با معرفی تیم های برتر
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : دومین المپیاد روباتیک دانشگاه پیام نور کشور که با حضور 197 تیم در 8 بخش به مدت سه روز در محمودآباد برپا بود ، روز جمعه با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد .
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : در بخش روباتیک مسیریاب دانش آموزی ، تیم مبتکران جوان از تهران به مقام اول رسید و روباتیک سازان شمال و موسسه ابن سینا ورامین به ترتیب دوم و سوم شدند .
در بخش روباتیک مسیریاب ویژه پیام نور ، تیم منچول از دانشگاه پیام نور ساری اول شد و تیم هایی از دانشگاه بابل و گرگان دوم و سوم شدند .
در بخش روبات مسیریاب آزاد ، تیم موسسه پاسارگاد شیراز در جایگاه اول ایستاد و تیم های دانشگاه گیلان و پیام نور بندپی مازندران عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند .
در بخش روبات مین یاب اتوماتیک ، تیم پژوهش سرای ناحیه 1 خراسان رضوی به مقام قهرمانی رسید ، تیم شهاب دانشگاه آزاد ساری دوم شد و عنوان سوم این بخش به تیم دانشگاه پیام نور مرکز شیراز رسید .
در بخش روبات شبیه ساز سه بعدی فوتبال ، تیم هایی از دانشگاه فردوسی مشهد اول و دوم شدند و مقام سوم این بخش نیز به تیم دانشگاه پیام نور مشهد رسید .
در بخش روبات شبیه ساز دو بعدی فوتبال ، تیم مارلیک گیلان قهرمان شد و دو تیم از دانشگاه فردوسی مشهد عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند .
در بخش روبات شبیه ساز امداد و نجات ، تیم دبیرستان فرزانگان تهران به مقام اول رسید و تیم های فرزانگان و دبیرستان علامه حلی در این بخش به طور مشترک به مقام دوم دست یافتند .
در بخش رو بات های نمایش ویژه پیام نور ، تیم دانشگاه پیام نور مازندران اول شد و تیم های زنجان و اهواز به ترتیب دوم وسوم شدند .
در دومین المپیاد روباتیک دانشگاه پیام نور کشور 685 دانشجو و دانش آموز در بخش های روبات شبیه ساز امداد و نجات ، ربات های نمایشی ویژه پیام نور ، شبیه ساز دو بعدی فوتبال ، شبیه ساز سه بعدی فوتبال ، مسیریاب ویژه پیام نور ، مین یاب اتوماتیک ، مسیریاب آزاد و مسیریاب ویژه دانش آموزی به میزبانی دانشگاه پیام نور مازندران برگزار شد.
دانشگاههای پیامنور پیشتازان علوم رباتیک در ایران هستند
قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیامنور از دانشگاه پیام نور به عنوان پیشتاز علوم رباتیک در کشور یاد کرد و به تجربه موفق برگزاری کارگاهها و همایشهای تخصصی در این باره اشاره کرد.
عمران یونسی در حاشیه دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور به فلسفه شکلگیری فعالیتهای حوزه فناوری به ویژه رباتیک در کشور پرداخت و بیان داشت: رباتیک قصه طولانی دارد که نخستین مرحله ورود به زندگی عصر حاضر، ورود ماشینهای هوشمند به خدمات شهری و زندگی است.
وی راحتی ناشی از ورود فناوری به عرصه زندگی را یکی از دلایل اقبال عمومی از تکنولوژی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این مقوله در تمام ارکان زندگی انسانها به مرور وارد شده است.
قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور با اعلام نمونهای از ورود فناوری نو به زندگی تصریح کرد: از تلفن همراه، ماشینهای لباسشویی و ال ای دیهای جادهها میتوان به عنوان نمونهای از این فناوری هوشمند یاد کرد که در تسهیل زندگی موثر بوده است.
وی با اشاره به فراگیری علوم و فنون جدید در تولید کالا و خدمات بیان داشت: به عنوان نمونه برای تولید گل در رنگهای مختلف، فناوری وارد بازار شده است که میتواند بر اساس فاکتور نور و دما، گل را با رنگهای مختلف تولید کند.
یونسی اضافه کرد: منظور این است که سیستمهای هوشمند ناخودآگاه و آرام وارد زندگی انسانها شده و تمام مسایل زندگی را تحت تاثیر خود قرار داده است.
وی با تاکید بر اینکه تکنولوژی به قول تافلر مانند سیلی است که تمام بخشهای زندگی و جغرافیای منطقه را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: هیچ نیرویی جلودار این پیشرفت و توسعه فناوری نیست.
یونسی با تصریح این نکته که کشورمان نیز به ویژه مراکز دانشگاهی نیز تحت تاثیر این فناوری،(صنایع هوشمند و رباتیک) قرار گرفته است، یادآور شد: تمام دانشگاههای کشور در تکاپوی رسیدن به فناوریهای جدید مرتبط با رباتیک هستند.
قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور انجام کار گروهی را عامل موفقیت در رسیدن به موفقیتهای بیشتر در زمینه رباتیک دانست و تصریح کرد: کشورهایی در این زمینه در دنیا پیشتازند که موفق به کار گروهی شدند.
وی رباتیک را دارای سه رکن مکانیک، الکترونیک و رایانه اعلام کرد و گفت: تلفیقی از این دانش خلاقیتهای جدید رباتیکی را به دنیا معرفی کرده که هر کدامشان تسهیلکننده زندگی انسانها شدند.
یوسنی از دانشگاه پیام نور مازندران به عنوان پیشتازان علوم رباتیک در کشور یاد کرد و به تجربه موفق برگزاری کارگاهها و همایشهای تخصصی در این باره اشاره کرد.
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور مازندران با اعلام اینکه هر روز اقبال دانشجویی نسبت به فعالیتهای رباتیکی در حال افزایش است، تصریح کرد: تجربه موفق دانشگاه پیام نور طی سالهای گذشته به ویژه حمایتهای رئیس دانشگاه پیام نور مازندران و مسئولان ستادی این دانشگاه، شهرستان محمودآباد در مازندران را میزبان دومین المپیاد رباتیک دانشجویان کشور کرده است.
وی اضافه کرد: در این المپیاد 26 استان کشور حضور یافتند که از دانشگاههای سراسری، آزاد، پیام نور و دانشآموزی بوده است.
نظرات کاربران