- مخابره شده در تاریخ : ۲ / دی / ۱۳۹۲
- کد خبر : 17006
- گروه خبري : آخرين اخبار پيام نور
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 17006
توقف همکاری با حق التدریس های فوق لیسانس در دانشگاه پیام نور
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : رئیس دانشگاه پیام نور از توقف همکاری با مربیان فوق لیسانس خبر داد و گفت: تصمیم داریم مربیان دارای مدرک فوق لیسانس از این به بعد در پیام نور تدریس نکنند.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (PNUNA.COM) : ابوالفضل فراهانی ، رئیس دانشگاه پیام نور ، درباره تصمیمات تازه دانشگاه پیام نور در خصوص جذب حقالتدریس با مرتبه مربی تاکید کرد: با توجه به اینکه بیش از سایر مرتبه های علمی، تعداد مربیان فوق لیسانس حق التدریس در دانشگاه پیام نور بیشتر است، تصمیم داریم مربیان دارای مدرک فوق لیسانس از این به بعد در پیام نور تدریس نکنند.
وی ادامه داد: به زودی پذیرش حق التدریس ها با مرتبه استادیاری در دستور کار پیام نور قرار میگیرد.
به گفته رئیس دانشگاه پیام نور توان علمی برخی از مربیان حق التدریس فوق لیسانس به اندازه ای نیست که پاسخگوی نیاز دانشجویان پیام نور باشد.
فراهانی در ارتباط با تحصیل مربیان خاطرنشان کرد: زمینه های تحصیل همزمان مربیان در دانشگاه پیام نور فراهم شده است.
سلام .در جواب فرید….. ؟خود من هم لیسانسم وهم فوق لیسانسم پیام نور بودم،ریاضی کاربردی گرایش آنالیز عددی،حریف میخوام برای از دانشگاههای دیگه،شما هم طراح سوال بیار
جناب فراهانی کسی که دکتری از دانشگاه باکو یا پیام نور یا آزاد می گیرد سوادش به اندازه فارغالتحصیلان دولتی مثل تهران و تبریز یا مشهد نیست صحبت بار علمی و آگاهی و توانایی استاد است شما باید فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی با آغوش باز بپذیرید
خسته نباشید. الان هفت ساله دارم با مدرک ارشد تو دانشگاه پیام نور با این حقوق ناچیز تدریس میکنم حالا میگین بریم. آیا به عاقبت کارتون فکر کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی میخواهد جواب ما حق التدریسای بیچاره رو بده؟؟؟؟کی؟؟؟؟؟
سلام واقعا که نازه میخواستم با مدرک ارشد ریاضی کاربردی واسه تدریس تو پیام نور اقدام کنم اینو که خوندم دیگه اون یه ذره اعتماد به نفسم رفت…
آقای فراهانی، خواب دیدی خیر باشه الهی،چطوره که روسا و مسولین دانشگاهها به اساتید و مدرسان میگن میان ترم و نمره خیلی بالا بدین دانشجوها از دستمون نپرن برن دانشگاه آزاد،ولی اینجا شعار ذر سطح پیام نور نبودن بنیه علمی استادان فوق لیسانسی پیام نور را می دهید!!!چطور شما سر هر کوی و برزن بنر تبلیغاتی می زنید دانشگاه پیام نور دانشجوی بدون کنکور می پذیرد ولی از طرف دیگه شعار بی سوادی اساتید را بیان می کنید …افسوس که این مزرعه را آب گرفته..دهقان مصیبت زده را خواب گرفته.
ترم گذشته در پیام نور 12 واحد تدریس داشتم!
اولا پس از قفل شدن نمرات میان ترم، سه مرتبه قفل میان ترم ها باز شد و پیامکی بهم اطلاع دادند که “استاد گرامی، میتوانید جهت تغییر نمرات میان ترم به سیستم گلستان مراجعه کنید”
خوب یکباره بفرمایید به همه نمره 6 باید داد!!!
ثانیاً با این کیفیت دانشگاه پیام نور در برنامه ریزی کلاسی و بحث منابع آزمون و اشکالات کتاب و آزمون که هیچ وقت قصد اصلاح شدن نداره، حتماً از استادیار یا دانشیار یا حتی استاد دعوت کنید و نه مربی!
ثالثاً تجربه ی شخصی بنده نشون میده که بسیاری از مربی ها انگیزه ی بیشتری برای تدریس دارن و با این میزان حق التدریس که دانشگاه پرداخت میکنه، چیزی جز علاقه به تدریس ؛ اونها را به کلاس نمیکشونه!
رابعاً الزاماً هر دکتری، مدرس خوبی نیست!!! چه بسیارند دکترهای باسوادی که قدرت انتقال مطلب به دانشجو را ندارند و به قولی :”نه هر که سر بتراشد قلندری داند نه هر که آیینه دارد سکندری داند”
با سلام
اینکه شما نگران اندوخته ی علمی مدرسان پیام نور هستید آیا به نظر خودتان می توان تضمین کرد که استاد یارها اندوخته ی علمی بالاتری دارند. دانشجویی که ارشدش را در دانشگاهی روزانه و حضور مداوم در کلاس ها و پایان نامه های سخت گیرانه گرفته آیا قابل مقایسه هست با آنکه از اول تا آخر بطور مجازی و یا در همین پیام نور خودتان مدرک گرفته؟ دانشگاهی که دانشجو فقط برای امتحان به آن سر می زند و امتحاناتش همه تستی و بدون نمره منفی است دکترایش هم چیزی نمی ارزد. پس لطفا صرفا به خود عنوان مدرک توجه نکنید. اصلا چرا بین اساتید مدعو آزمون نمی گذارید؟ چقدر بعید است که نتیجه آزمون ارشدی را از دکترایی عالم تر نشان دهد.
سلام.والا خجالتم خوب چیزیه که مسولین دانشگاه پیام نور باید بکشن ……با این روش حقوق پرداختن و کار کردن کدوم …… میاد تو پیام نور درس بده جز ما اساتید فوق لیسانی که حق التدریسیم و هیچ منبع درامدی جز این راه نداریم……..هم شماها مسولین پیام نور هم دانشگاه ازاد که وامهای کلان به هییت علمیا میدین ولی به ما که خیلی واجبه نمیدین.ممنونیم از عدالتتون.
سلام. بنده اساتیدی با مدرک دکتری از دانشگاه معتبر داشتم ایشان اونقدر بی سواد بودن که حتی نمی تونستن کلاسی رو با ساده ترین و پیش پا افتاده ترین کلمات مدیریت کنن مسئله بار علمی دیگه بماند که واقعاً تاسف بار بوده! درواقع ارتباطی که بین سواد افراد و مدرک تحصیلی انها هستش نسبی هست و مطلق نیست. چه بسا اساتیدی که با مدرک فوق لیسانس از جان مایه گداشتن و به نحو احسن بدون در نظر گرفتن اینکه دانشجوی پیام نور فقط به 6 نمره احتیاج داره زحمت کشیدن.اتفاقاً خیلیها فارغ التحصیلای پیامنور هستن! برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه که از دانشگاه های معتبر فارغ التحصیل شدن بیشترین زحمتشون ایاب ذهابه که لطف می کنن تشریف فرما میشن!! دریغ از کمترین سواد و ادب و شخصیت! و بر عکسش هم صادقه! اساتید محترم و ارزشمندی که با کمترین حقوق اندوخته های خودشون رو منتقل کردن. خداوند به همه ی ما جوانان صبر بده که گرفتار چنین اوضاع درهمی شدیم و حقمون ضایع میشه. دوست گرامی که فرمودن دانشجوی پیامنور با سایر دانشجوها قابل قیاس نیست خدمتتون عرض کنم که کسی که طالب علم نباشه حتی در بهترین دانشگاه هم به جایی نخواهد رسید. من خیلی متاسفم که اینقد به دانشجوی پیام نور اهانت میشه و اونچه که ظاهراً اهمیت داره نوع دانشگاهه اما اونچه که در عمل مهمه سطح علمی افراده که این به خود فرد برمی گرده نه نوع دانشگاه. خیلی از کتب پیامنور مشترکه بین دانشگاههای دولتی ! اونچه که اینجا اهمیت داره میزان برداشت دانشجو از مطالب کتابه نه عنوان دانشگاه!!!!!!!!!
با سلام
من فارغ التحصیل ارشد تبدیل انرژی از دانشگاه امیرکبیر هستم
و حدود 9 ساله سابقه تدریس ریاضیات دبیرستان و 2سال سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور و جامع علمی و کاربردی رو دارم و فقط تخصصی ریاضی تدریس میکنم.
به نظر بنده سواد و قدرت انتقال مفاهیم یک مدرس به مدرک تحصیلی بستگی ندارد و باید به جوان های علاقه مندی مثل من میدان داده بشود تا در تدریس توانمند و باتجربه بشوند.
قطعا همه دوستان در اساتید رشته خودشان، ارشد هایی را دیده که از دکترها بهتر بوده اند.
سلام
ضمن تشکر از بذل توجه به کیفیت بخشی آموزش در دانشگاه پیام نور
پیشنهاد می گردد با توجه به محتوای درسی واحدهای ارائه شده در دانشگاه و ارتباط مستقیم با رشته تحصیلی متقاضیان (فوق لیسانس،دکترا) تصمیم گیری شود چه بسا افرادی با داشتن مدرک دکترا غیر مرتبط یا نیمه مرتبط کیفیت آموزشی پایین تری در تدریس داشته باشند مثلا فوق لیسانس مشاوره شغلی یا کارآفرینی در مقایسه با دکترا علوم تربیتی جهت تدریس درس کارآفرینی به نظر شما کدام یک نقش موثرتری دارند
یا فوق لیسانس آمار و سنجش در مقایسه دکترا مدیریت آموزشی ؟
همه ما تجربیات خوبی از متخصصان علاقه مند با مدرک تحصیلی پایین تر در دوران دانشجویی مان داریم بنابر این
روزومه کاری سنوات تدریس و …..
نکاتی است که به نظر می رسد در این تصمیم مهم دخیل باشد
با سلام
بعضی فوق لیسانس هایی که در پیام نور تدریس می کنند مدرکشان متعلق به زمانی است که اولا هنوز لطف دکتر احمدی نژاد شامل دهکده ها نشده بود که به هر روستایی رسید یه پیام نور افتتاح کنه ثانیا در دانشگاه با در دروازه هنوز اشتباه گرفته نشده بود که کلاس های ارشد و دکتر بشه ده پانزده نفره و ثالثا یکی نیست به جناب فرهانی بگه بچه خودت هم با این مبلغ کار می کنه که در اخر هم قطره ای حقوقش را بدون بیمه و هزینه ایاب و ذهاب و خوراک بدن!!!!!! بله مرگ خوبه ولی برای همسایه و سواره هیچ گاه خبر پیاده نداره. امیدوارم بهش برنخوره و فردا دستور کات نظرات را بده اگهمنم بابای پولدار مثل خودش را داشتم سریع می رفتم دانشگاه ازاد دکتری می گرفتم و بعد هم خودش بورسم میکردم.
سلام
ببینید دوستان من تمام نظرات رو خوندم. اینکه کیفیت آموزش در دانشگاه پیام نور ارتقا پیدا کنه خیلی خوبه. ولی خود همین ایده هم مثل خیلی دیگه از کارهای این دانشگاه در حد فرمالیته خواهد بود. یه نگاهی به اعضا هیات علمی بعضی واحدهای دانشگاهی پیام نور بندازین تا متوجه حرف من بشین.مشکل در نحوه اجرای قوانین و اجرای بی کم و کاست معیارهای جذب هیات های علمی است.من خودم در همین تهران استاد فوق لیسانس رشته حقوق رو میشناسم که فوق لیسانسش ده ترم طول کشید.و جالب اینکه چهار ترم هم مشروط شد. ولی نه تنها فارغ التحصیل شد. بلکه الان مدرس حقوق هست. باور کردنش سخته نه؟ ولی همین ادمها میخوان معیارهای درست جذب اساتید رو اجرا کنن.
باسلام خدمت تمام دوستانی که دغدغه ی درس و دانشگاه رو دارن.
بنده یکی از اساتید حق التدریس پیام نور هستم که سه سال پیش بعد از یک گزینش سخت مجوز تدریس در رشته های عملی تربیت بدنی رودریکی از دانشگاههای مرکز استان گرفتم و با تمام وجودم تمام تجربیات و اموخته هامو در اختیار دانشجوهام گذاشتم و این همه زحمت در برابر یک حقوق ناچیز ولی هیچ موقع باعث نشده که وجدان کاریمو زیر سوال ببرم. مشکل روسای راس کار ما فقط مدرک تحصیلیه و به این فکر نمیکنن اساتید خوب حق التدریسشون رو به ارتقای سطح تحصیلاتشون و اینکه بهادادن به اونا بتونن مشکلات رو حل کنند. و این حرف دوستانم قبول دارم کسانی هستن چه با مدارک پایین و بالا بواسطه رابطه خودشونو مدرس معرفی کردند و باعث افت نظام اموزشی دانشجویانی که با هزار امید و ارزو پا به محیط دانشگاه گذاشتن شدند. پس ما از مسئولین عزیز میخواییم با گزینش مناسب بدون هیچ رابطه ای اساتید خودشونو انتخاب کنند که مشکلی پیش نیاد بقول دوستان مدرک تحصیلیم یکی از ایتم های گزینش بحساب میاد. و اینکه اگر فکری بحال تبدیل وضعیت اساتید حق التدریس داشته باشند از همشون سپاسگزاریم.
سلام من دانشجوی ارشد پژوهش محور روانشناسی عمومی هستم. سازمان نظام اعلام کرده به پژوهش محور ها پروانه نمیده از طرفی گفته میشه امورش محور ها برای پذیرش در مقطع دکتری شانس کمتری دارن چون پایان نامه ندارن.حالا من که هم احتیاج به پروانه دارم برای کار و هم قصد ادامه تحصیل چه کار باید بکنم؟
پاسخ پشتیبان در تاريخ 9 آبان 1394 :
سلام
گفتن به پژوهش محورها مجوز داده نمیشه!!! دوست عزیز تمام مدارک دانشگاه های سراسری و ازاد در مقطع ارشد پژوهش محور هستند چون پایان نامه دارند!!! مگر میشه!!!
باسلام ایا به فارغ التحصیلان ارشد پیام نور آموزش محور که از طریق کنکور سراسری پذیرفته میشوند مجوز تدریس میدهند؛این افراد هم واسه درس خوندن زحمت کشیدن
پاسخ پشتیبان در تاريخ 8 آذر 1394 :
سلام
بله میدهند و مشکلی ندارد
حالا بگید هرساعت تدریس در دانشگاه پیام نور با مدرک ارشد چقدر
کاش با این حقوق ناچیز تو دانشگاه پیام نور دیگه پارتی بازی نمی کردند و کس دیگه ای را به جات بذارند برا تدریس و توی دانشگاه محل زندگیت بهت درس ندهند و به یه شخص دیگه ای که سه ساعت تا دانشگاه فاصله دارد از روی دوستی و آشنایی درس بدهند و بگند همینه دیگه آشنا داری بیا. کاش در این دانشگاه پیام گور را می بستید تا اونهایی که توی دانشگاه دولتی درس خوندند نتونند بیایند اینجا درس بدهند و بگند اینها سوادشون بالاس بهتر میدونند هزینه دانشگاه پیام گور از جیب دانشجویان بیچاره میره ولی استفادش را فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی می برند. متاسفیم برای این بی عدالتی.
جالبه والااااا کدوم دکترا اخه میاد پیام گور تدریس کنه توروخدا ببین مملکت مارو کم فوق لیسانس کمه که باید دکترا بیارن
سلام من 11 ساله که تدریس میکنم وجایی هم مشغول نیستم تکلیف من چیست باید بروم کنار.
سلام خدمت آقای فراهانی
نظرات دوستان رو خوندم خ ازشون واقعیت رو گفتن من هم ارشد دارم اما هر دانشگاهی سر زدم سنگ انداختن جلو پام میگفتن چند تا از همکاهامون تو رشته شما درخواست تدریس دارن.اخه کسی نیست منع کنه بگه تو که کارمندی دیگه تدریس برا چته و از طرفی شما دکتری رو برا تدریس قابل می دونید نه ما که ارشد داریم.خب اقای فراهانی اگر جلوی تدریس ما رو بگیرید ما که تازه ارشد گرفتیم و از همون دهه شصتی های بخت برگشته هستیم که به همون دلایل ….ما که زیادیم و کار اداری هم که برامون نیست با این ازمون هایی که فقط یک مرد یا یک زن میخواهد(اکثرا هم قبل آزمون ها میزشون رو تحویل
گرفتن) برا یه رشته، بعد شما که ما رو میخواهید نذارید که تدریس کنیم میخواید پس فردار روزی چطوری تو مصاحبه دکتری بدونه داشتن سابقه آموزشی از اون مصاحبه سر فراز دربیایم که باز بتونیم اون موقع بیایم تدریس کنیم اونم ساعتی 4 هزار یا پنج هزار تازه دانشگاه ها میریم اینم میخوان ندن میگن این پرونده ها که اینجان خودشون تو یه برگه نوشتن بدونه حق الزحمه تدریس میکنیم این ها رو میگن که اگر پارتی گیر آوردیم بعد از طی مراحل تونستیم بیایم اونوقت همون هزینه هم بهمون ندن.تو رو خدا فکری کنید به حالمون شما فکر کنید ماهم بچه خودتونیم واقعا تحمل ما با این روحیه خراب که از این اوضاع جامعه برامون پیش اومده برا پدر مادرهامون سخته بخدا .من هر وقتی دنبال کار میگردم همش میبینم نمیشه بخدا مرگ رو بهترین چیز میدونم.
منتظرهستم فرجی در احوال ما هم بکنید.
سپاسگذارم
با سلام
به جای حل مشکل ما جوان ها به مشکلات ماها اضافه می کنید دهه شصتی ها رو درک کنید سی سال سن دارم با مدرک ارشد حسابداری حق داشتن شغل پردرآمد نداریم حالا حق التدریس که ماهی دویست و سیصد تومن واسمون درمیاد از ماها بگیرید خب راحت بهمون بگید بمیرید
با سلام
من دانشجوی دکتری مدیریت مالی علوم تحقیقات هستم و حتی پیام نور هم منو برای تدریس پذیرش نکرد و گفت بعد از امتحان جامع تشریف بیارید.
با وجود داشتن دو مقاله isiو معدل20 ترم اول دکتری.
سلام بنده ارشدحقوق وامسال دکتری هم سراسری هم آزادقبول شدم رزومه بنده چاپ چندین کتاب ومقاله بین المللی وسلبقه تدریس با کدشناسه تدریس دردانشگاه ازاد می باشم 15سال سابقه دززمینه حقوق.درصورت موافقت برای تدریس بنده درخدمت می باشم
بنده دردانشگاه آزادواحد الکترونیکی اساتید جوانی دیدم که اصلا شعوروشخصیت نداشت وازدانشگاه خوارزمی دررشته فنی اونجا تدریس میکرد
وزارت علوم در جذب هیئت علمی جوان بسیار باید دقت بیشتری کند علی الخصوص دانشگاه خورزمی درجذب هیئت علمی دقت کند