- مخابره شده در تاریخ : ۲۹ / دی / ۱۳۹۴
- کد خبر : 31791
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 31791
گرایشهای رشته علوم اجتماعی در دوره لیسانس کاهش یافت
سایت پیام نورنا : رئیس کارگروه علوم اجتماعی شورای تحول گفت: رشته های مقطع کارشناسی علوم اجتماعی از ۶ رشته به ۴ رشته کاهش یافت و بازنگری ۴ رشته مذکور تا پایان نیمسال دوم تحصیلی انجام می شود.
به گزارش سایت پیام نورنا (PNUNA.COM) : مهر – غلامرضا جمشیدیها با اشاره به تصویب چهار رشته در دوره کارشناسی علوم اجتماعی گفت: رشته های پژوهشگری علوم اجتماعی، مردم شناسی، مددکاری اجتماعی و برنامه ریزی اجتماعی و تعاون و رفاه اجتماعی در مقطع کارشناسی تصویب شد.
وی ادامه داد: البته درمورد نام گرایش پژوهشگری هنوز تصمیم گیری نشده و در مورد اینکه نام این رشته پژوهشگری اجتماعی باقی مانده یا به جامعه شناسی تغییر یابد قرار است بررسی شود.
رئیس کارگروه علوم اجتماعی شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی افزود: همچنین پیش از این 2 گرایش مددکاری اجتماعی و خدمات اجتماعی وجود داشت که اکنون تنها مددکاری اجتماعی باقی مانده است.
وی ادامه داد: در مورد رشته برنامه ریزی اجتماعی، تعاون و رفاه اجتماعی نیز ادغام صورت گرفته و این گرایش ها به یک گرایش تبدیل شده اند که ممکن است اسم آن نیز تغییر کند.
جمشیدیها افزود: بعد از اتمام بازنگری رشته های کارشناسی بازنگری رشته های کارشناسی ارشد و دکتری نیز آغاز می شود.
وی ادامه داد: گرایش های رشته علوم اجتماعی از ۶ گرایش به ۴ گرایش کاهش یافت و از این پس همین ۴ رشته در مقطع کارشناسی ارایه خواهد شد.
رئیس کارگروه علوم اجتماعی شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی افزود: امیدواریم تا پایان نیم سال دوم تحصیلی بازنگری رشته های مذکور صورت گیرد.
نظرات کاربران