- مخابره شده در تاریخ : ۱۶ / شهریور / ۱۳۹۵
- کد خبر : 42234
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 42234
قوانین تازه درباره اردوی دانشجویی/ شرط برگزاری اردوی آموزشی و علمی
پیام نورنا : معاون فرهنگی- سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها اعلام کرد: بازبینی آییننامه اردوهای دانشجویی به اتمام رسید و این آییننامه بهزودی به دانشگاهها ابلاغ میشود.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : مهر – حجتالاسلام سیدمجید قریشی با اشاره به نهایی شدن آییننامه اردوهای دانشجویی گفت: در جلسه روز گذشته اسلامی شدن دانشگاه ها آییننامه اردوهای دانشجویی به مرحله ابلاغ رسید.
وی افزود: با توجه به اینکه اردوهای دانشجویی دارای حاشیه هایی بود بر همین اساس آیین نامه آن بازبینی شد.
حجتالاسلام قریشی ادامه داد: بعضا ما مشاهده می کنیم اردوهایی در خارج از دانشگاه با حضور برخی از دانشجویان و غیردانشجویان شکل می گیرد و عکسها و مطالب آن در فضای مجازی به نام اردوی دانشجویی منتشر می شود.
معاون فرهنگی- سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: در آیین نامه جدید به دانشگاه ها اجازه داده شده است وقتی با چنین مسائلی برخورد کردند، از افرادی که این اردوهای غیرمجوزدار را برگزار می کنند و باعث می شوند دانشگاه بدنام شود، شکایت کنند.
وی درباره اردوهای آموزشی نیز گفت: بند اول این آیین نامه به اردوهای آموزشی اختصاص داشت که اصل آن در رعایت عدم اختلاط است چه در اردوهای آموزشی چه در اردوهای علمی و چه در اردوهای فرهنگی باید این اصل عدم اختلاط رعایت شود.
حجتالاسلام قریشی تصریح کرد: در اردوهای آموزشی مواردی مطرح می شد که امکان جداسازی دانشجویان دختر و پسر فراهم نیست اینگونه اردوها قرار شد با مسئولیت معاون آموزشی دانشگاه و حضور شخص استاد در اردو برگزار شود و از شورای فرهنگی دانشگاه مجوز برگزاری آن اخذ شود. اگر اردوی مذکور شرایط لازم را داشت، برگزار می شود.
اجرای طرح راهبری فرهنگی
قریشی ادامه داد: از جمله فعالیتهای دیگری که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها صورت میگیرد طرح «راهبری فرهنگی» در دانشگاهها است که با مشارکت دانشگاه و کانونهای دانشجویی پیگیری میشود .
وی افزود: این طرح به دنبال گفتمانسازی ملی و ترویج مباحث دینی و تعمیق مباحث سیاسی در دانشگاهها است.
قریشی افزود: نباید رؤسای دانشگاهها اجازه دهند که دانشگاهها به باشگاه احزاب و جولانگاه جریانهای سیاسی تبدیل شود. باید فضای آزاداندیشی و کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها فعالتر شود.
خلاء کرسی های تخصصی آزاد اندیشی در دانشگاه ها
وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد کرسیهای تخصصی آزاداندیشی در دانشگاهها کم است که باید به آن بیشتر پرداخت. همچنین باید گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی بیشتر مد نظر قرار گیرد.
دانشگاه ها ورود زودرس به انتخابات نداشته باشند
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال سالی است که به انتخابات ریاست جمهوری منتهی میشود، توصیه ما به دانشگاهها این است که ورود زودرس به انتخابات نداشته باشند .
نظرات کاربران