- مخابره شده در تاریخ : ۴ / آبان / ۱۳۹۵
- کد خبر : 44915
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 44915
لزوم تعامل انجمنهای علمی با جهاددانشگاهی
پیام نورنا : معاون عمرانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) گفت: افزایش تعامل بین جهاد دانشگاهی و انجمنهای علمی میتواند اثرات مثبتی در حوزه دانشگاهی داشته باشد.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ایسنا – محمدمهدی سنماری معاون عمرانی و عضو هیئتعلمی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) در جلسه هماندیشی مدیران جهاددانشگاهی در دیدار با رئیس، معاونان و اعضای هیئتعلمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) اظهار کرد: جهاد دانشگاهی تاکنون توانسته است در بحرانهای کشور گامهای مؤثری را بردارد و در طول جنگ نیز هسته جهاد توانست بسیار مؤثر باشد.
وی افزود: در حال حاضر نیز ما در کشور با بحرانهایی روبهرو هستیم که جهاد دانشگاهی میتواند در این بحرانها وارد شود و اثرگذار باشد.
عضو هیئتعلمی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: بسیاری از روستاهای موجود امکانات اولیه را نیز دارا نیستند که تعامل و ورود جهاد دانشگاهی در این حوزه میتواند کمک بزرگی به این روستاها نیز کند.
سنماری تصریح کرد: افزایش ارتباط جهاد دانشگاهی با حوزههای عمرانی و ارتباط با پارک علم و فناوری میتواند در استان اثر مطلوبی داشته باشد.
معاون عمرانی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) در پایان گفت: انجمنهای علمی مختلفی در دانشگاه وجود دارد که ظرفیتهای خوبی را نیز دارند بنابراین افزایش تعامل بین جهاد دانشگاهی و انجمنهای علمی و برگزاری نشستهای تخصصی مشترک میتواند هر دو مجموعه را ارتقا بخشد.
در این جلسه رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) نیز گفت: اگر جهاد دانشگاهی به دنبال جذب دانشجو و دانشگاه است باید نماهای جاذب نیز ایجاد کند تا اثر بیشتری در حوزهی جذب دانشجو و دانشگاه داشته باشد.
مهدی زندیه رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) اظهار کرد: دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) تاکنون تفاهمنامه همکاری متعددی را با شهرداری، نوسازی مدارس و دیگر ارگانها منعقد کرده است و بنابراین میتواند با جهاد دانشگاهی نیز تعامل داشته باشد.
وی افزود: تصور میکنم دانشکده معماری و شهرسازی در ابتدای تعامل با جهاد دانشگاهی همکاری و معرفی پروژههای تحقیقاتی را در در دستور کار خود قرار دهد چرا که در این حوزه جهاد دانشگاهی و دانشگاه ظرفیت بالایی دارند.
رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: در مرحله نخست جهاد دانشگاهی میتواند موضوعات مختلف علمی را به اساتید معرفی کند و اساتید نیز آنها را پیگیری و به دانشجویان واگذار کنند.
زندیه یاد آور شد: برخی دانشجویان نیز نیازمند مساعدتهایی در حوزههای علمی و ارائه پایاننامهها هستند که جهاد دانشگاهی میتواند در این راستا کمکحال دانشجویان و دانشگاه باشد.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان در تمامی مقاطع، آموزش روشهای تحقیقی را در دروس خود دارند گفت: جهاد دانشگاهی هم میتواند با برگزاری دورههای کاربردی مختلف همانند رایانه و زبان انگلیسی اثرگذار باشد.
رئیس دانشکده معماری و شهرسازی اعلام کرد: با توجه به ظرفیت و توانایی بالایی که جهاد دانشگاهی دارد انتظار میرود تا مساعدتهای جهاد دانشگاهی جنبه آموزشی فکری و مالی نیز داشته باشد.
وی اضافه کرد: تاکنون در دانشگاه بینالمللی همایشها و کنفرانسهای متعددی در سطح ملی و بینالمللی برگزارشده است که نهادهای مختلفی حضور داشتهاند و جهاد دانشگاهی نیز میتواند در این جایگاه حضور داشته باشد.
رئیس دانشکده معماری و شهرسازی در پایان گفت: دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) تنها دانشگاه کشور است که دارای دکترای خاص است که با تعاملی که بین دانشگاه و جهاد دانشگاهی صورت میگیرد میتوان از ظرفیت این نیروها نیز استفاده کرد.
نظرات کاربران