- مخابره شده در تاریخ : ۲۱ / آبان / ۱۳۹۵
- کد خبر : 45854
- گروه خبري : اخبار دانشگاه آزاد
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 45854
تعیین تکلیف دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم پزشکی قشم/ بیمارستان خلیج فارس آموزشی شد
پیام نورنا : معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد در رابطه با تعیین تکلیف دانشجویان علوم پزشکی قشم، اظهار کرد: خواسته دانشجویان واحد علوم پزشکی قشم به حق بود اما این حق از سوی آنها به درستی بیان نشده بود، با این حال به آنها قول دادم که مشکلشان را برطرف کنم.لذا با پیگیریهای انجام شده مقرر شد بیمارستان خلیج فارس که متعلق به سازمان تامین اجتماعی بود با قراردادی چهارجانبه با امضای مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد، رییس دانشگاه آزاد بندرعباس و رییس دانشگاه آزاد قشم تبدیل به بیمارستان آموزشی شود.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ایسنا – دکتر ابطحی ضمن حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، اظهار داشت: در واقع بیمارستانی که حدود 80 تخت فعال با ضریب اشغال پایین داشت در حال حاضر 200 تخت فعال با ضریب اشغال 90 درصدی دارد که دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد در آن آموزش بالینی می بینند.
وی گفت: دانشکده پزشکی قشم را بندرعباس منتقل کردیم و دانشجویان علوم پایه و علوم بالینی با دستور وزارت بهداشت و موافقت ریاست دانشگاه آزاد به بندرعباس منتقل شدند. امسال نیز تمام دانشجویان جذب شده دانشگاه متمرکز در بندرعباس هستند که به سرعت در حال انجام اقدامات برای تکمیل علوم پایه در آنجا هستیم.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همچنین تفاهمنامه ای بین وزیر و رییس دانشگاه آزاد مبادله شد که از دفاتر آمایش سرزمینی وزارت بهداشت در عرصه های بالینی و تامین هیات علمی کمک بگیریم. خود ما نیز طی دو سال گذشته حدود 10 هیات علمی جذب کردیم.
ابطحی با بیان اینکه دانشجویان قشم توانستند در امتحان جامع علوم پایه رتبههای برتر را کسب کنند، گفت: ما به ارتقای پلهای اعتقاد داریم و قطعا اعتباربخشی آموزشی را در این واحد در دستور کار قرار خواهیم داد.
اتمام ارزیابی درونی برای اعتباربخشی آموزشی تا پایان امسال
وی در رابطه با اعتباربخشی آموزشی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد، اظهار کرد: مرحله اول ارزیابی درونی را انجام دادهایم که البته متوجه چالشهایی در این زمینه شدیم که در این راستا تمام مسئولان آموزشی کشور را آموزش دادیم و قرار شد این چالش های ارزیابی درونی در راستای تدوین برنامه استراتژیک برطرف شوند.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه برنامه ما رفع چالشها و سپس قرار گرفتن در مسیر ارتقاء است، افزود: تا آخر امسال فرصت داریم که چالش ها برطرف شود و بار دیگر ارزیابی کنیم و اگر در سال 96 مرحله اول (ارزیابی درونی) طی شود به وزارت بهداشت اعلام آمادگی می کنیم که مثل اعتباربخشی درمانی ما را اعتباربخشی کنند.
وی ادامه داد: سال آینده سال ارزیابی بیرونی در واحدهای آموزشی است و امیدواریم روسای واحدها و کارشناسان همانطور که در اعتباربخشی درمانی ما را مرهون خدمات خود کردند در اعتباربخشی آموزشی نیز اقدامات موثری انجام دهند.
“طرح پیشگیری دیابت” دانشگاه آزاد برای استان تهران
ابطحی همچنین با بیان اینکه بخشنامه ای در دانشگاه آزاد به امضای دکتر میرزاده تحت عنوان «دانشگاه سالم» رسید، گفت: مقرر شد برای سلامت دانشجو، هیات علمی و کارکنان واحدها بر اساس جمعیت و توانایی خود امکاناتی را فراهم کنند که این افراد مورد پیشگیری بیماری ها قرار گیرند.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تاکنون 64 واحد این مرکز را ایجاد کرده اند اما با همت معاونت دانشجویی و مشارکت ما امسال دانشجویان ورودی از نظر روانی مورد پایش قرار می گیرند که ما هم اخیرا برای کارکنان سازمان مرکزی یک کار مقدماتی را شروع کردیم.
وی ادامه داد: تفاهمنامه ای را با بنیاد بیماری های خاص امضا کردیم که این تفاهمنامه برای بررسی اسکرینگ(غربالگری آنتی بادی) کارکنان سازمان، هیات علمی و دانشجویان آزاد در واحدهای مختلف از نظر دیابتی است که از 10 آبان آغاز شده و امیدواریم ظرف دو ماه آینده این طرح برای استان تهران تمام شود.
وی گفت: آمادگی داریم پس از تهران در شهرستانها نیز این طرح پیشگیری دیابت را اجرا کنیم و آمار دیابت شناخته شده و شناخته نشده در نوع 1، 2 و کودکان را آماده کنیم.
ارزیابی 145 مرکز/ واحدها باید با الزامات وزارت بهداشت همگن شوند
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با ارزیابی واحدهای دانشگاه آزاد با بیان اینکه تا خرداد امسال به انتخاب هیات نظارت و شورای گسترش وزارت بهداشت 145 مرکز را ارزیابی کردیم، گفت: این ارزیابی در وزارتخانه ها و دانشگاه مرتب پیگیری و به روز می شود البته نمی خواهم بگویم که همه این مراکز درجه یک بودند اما متوسط ارزیابی های ما در کل کشور از متوسط رقبا بالاتر بود.
وی افزود: در عین حال واحدی همچون واحد پرستاری مامائی تهران با 70 عضو هیات علمی یکی از واحدهای خوب در این حوزه محسوب می شود اما از طرفی یکی از واحدها در یکی از شهرستان ها تنها سه عضو هیات علمی دارد که ما در حال فشار آوردن برای اصلاح هرم نسبت بین استاد و دانشجو هستیم.
به گفته ابطحی، جذب هزار عضو هیات علمی جدید می تواند اساس مشکل در واحدهای ضعیف دانشگاه برطرف کند اما اعلام می کنیم که اگر تا پایان امسال واحدی نتواند خود را با الزامات مورد تایید وزارت بهداشت همگن کند، جذب دانشجوی پرستاری و مامایی این واحد را قطع خواهیم کرد و طبق تاکید ریاست دانشگاه آزاد ما به هیچ وجه حمایتی از واحدی که استانداردها را رعایت نکرده و یا نخواهد کرد در دستور کار نداریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما به الزامات وزارت بهداشت اعتقاد داریم و یقینا بیش از وزارتخانه دنبال این هستیم که دانشجویی فارغ التحصیل شود که به علم روز مسلط و آشنا باشد.
نظرات کاربران