- مخابره شده در تاریخ : ۲۹ / آبان / ۱۳۹۵
- کد خبر : 46342
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 46342
سازمان سمت و ستاد علوم شناختی در تدوین کتب درسی همکاری می کنند
پیام نورنا : به منظور توسعه همکاریهای مشترک در حوزه علوم و فناوریهای شناختی تفاهمنامهای بین ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها منعقد شد.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : مهر – به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توجه به علوم و فناوریهای شناختی به دلیل تاثیر شگرف و مستقیم آن روی زندگی انسانها به سرعت رو به افزایش است. این امر را در میزان رشد فعالیتهای پژوهشی و آموزشی به همراه افزایش ابزارها و کاربردهای علوم و فناوریهای شناختی در کل دنیا، به خصوص در کشورهای پیشرو می توان مشاهده کرد.
همچنین، رصدها نشان می دهد که نتایج علمی و کاربردی علوم و فناوریهای شناختی نقش بسیار پررنگتری در تحول آینده جوامع ایفا خواهند کرد. بنابراین به موازات کشورهای پیشرو، توسعه علوم و فناوریهای شناختی از اولویتهای ملی در جمهوری اسلامی ایران شناخته شده است.
در این راستا ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی در سطح ملی مسئولیت برنامهریزی برای این هدف با ارزش و پر اهمیت ملی و هدایت حمایتهای لازم از آن را بر عهده دارد.
بنابراین یکی از اولویتهای مورد تأکید ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، ترویج و انتشار کتب مرتبط با علوم شناختی است. جهت عملی کردن این هدف، ستاد از کتابهای درسی یا ترویجی ترجمهشده، گردآوریشده، تألیفی و تصنیفی درحوزه علوم و فناوریهای شناختی حمایت میکند.
تاکنون ستاد علوم شناختی از بیش از هفتاد جلد کتاب مرتبط با علوم و فناوری حمایت کرده است و در زمینه تألیف درسنامه نیز گامهای مؤثری برداشته است.
به منظور توسعه همکاریهای مشترک در حوزه علوم و فناوریهای شناختی، به منظور گسترش همکاریهای علمی، فرهنگی و پژوهشی، تفاهمنامهای بین ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها «سمت» منعقد شد.
تألیف و ترجمه کتابهای مبنایی در حوزه علوم وفناوریهای شناختی، تألیف و تدوین کتابهای درسی در رشتههای مورد نیاز و مرتبط، چاپ و نشر توزیع آثار مشترک در حوزه علوم و فناوریهای شناختی و همکاریهای مشترک در زمینه نشر الکترونیک از جمله مفاد این تفاهم نامه است.
نظرات کاربران