- مخابره شده در تاریخ : ۲۴ / بهمن / ۱۳۹۵
- کد خبر : 50751
- گروه خبري : اخبار دانشگاه آزاد
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 50751
واحدهایی که استانداردها را رعایت نکنند حمایت نمیشوند
پیام نورنا : رییس دانشگاه آزاد در جلسه شورای استان هرمزگان عنوان کرد: واحدهایی که استانداردها را رعایت نکنند حمایت نمی شوند و باید تابلو دانشگاه از سردر چنین واحدهایی برداشته شود.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ایسنا – دکتر میرزاده در جلسه شورای استان هرمزگان با تاکید بر اینکه صرفه جویی و جلوگیری از هزینه های غیرضروری یکی از شعارهای مالی این دانشگاه در سال آینده خواهد بود،گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان،اجرای طرح های فرهنگی ماندگار و تاسیس شرکت های دانش بنیان فرهنگی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
رییس دانشگاه آزاد در این جلسه با بیان اینکه باید برای توسعه مرکز هرمز باید برنامه جامعی طراحی شود، افزود: تجمیع ساختمان های این مرکز می تواند کمک بسزایی در ارتقا آن داشته باشد .
از واحدهایی که استانداردها را رعایت نکنند حمایت نمیکنیم
وی با اشاره به اهمیت رعایت استانداردهای آموزش عالی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دانشگاه به محلی اطلاق می شود که حداقل استانداردهای آموزشی عالی در آن رعایت شود، ما نمی توانیم از جاهایی که استانداردهای آموزش عالی را ندارند حمایت کنیم بنابراین واحدها و مراکزی که استانداردها را رعایت نمی کنند نباید تابلوی دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته باشند.
دکتر میرزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در قالب چارچوب ها و استانداردهای آموزش عالی کشور فعالیت می کند، افزود: متاسفانه برخی مشکلات به ما به ارث رسیده که ریشه بسیاری از چالش ها و گرفتاری های اکنون به دلیل آنهاست، از جمله نیروهای مازاد که بدون توجه به امکان تامین اعتبار حقوق آنها به دانشگاه تحمیل شده است.
تاسیس مدارس مهارت محور سما در مناطق محروم
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مسئول رفع محرومیت ها نیست با این وجود برای تاسیس مدارس مهارت محور سما در مناطق محروم کشور پیشگام شده و از این طریق قصد دارد گامی در جهت توسعه کشور بردارد.
دکتر میرزاده همچنین به مشکلات پیش روی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: افزوده شدن تعداد رقبای این دانشگاه و کاهش جمعیت دانشجویی باعث شده تا بودجه دانشگاه در سال آینده به صورت انقباضی تدوین شود.
همچنین جلوگیری از برگزاری جشنواره ها، سمینارها و برنامه های غیر ضروری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی یکی دیگر از مواردی بود که دکتر میرزاده در این جلسه به آن پرداخت. وی گفت: در برگزاری جشنواره ها و سمینارها باید هزینه ها کاهش پیدا کند و بیشتر بودجه واحدها صرف ارتقا آموزش و کیفیت فعالیت های پژوهشی شده و از کارهای پراکنده و کم عمق علمی جلوگیری شود ،در ضمن از برگزاری چنین مراسم و جشنواره های غیرضروری جلوگیری خواهد شد.
صرفه جویی و کاهش هزینه های غیر ضروری در دانشگاه آزاد اسلامی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: امیدواریم با حضور دکتر ولایتی در راس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی، بسیاری از برخوردهای خصمانه که دانشگاه با آن روبرو بود، دیگر نباشد و دانشگاه آزاد اسلامی، همانند سایر موسسات و مراکز آموزش عالی غیر دولتی مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی با اشاره با کاهش رشد جذب دانشجو در این دانشگاه طی 10 سال گذشته نسبت به سایر دانشگاه ها، گفت: این در حالی است که دانشگاه آزاد اسلامی علیرغم تمامی مشکلاتی که با آن روبرو بوده طی سه سال اخیر حقوق اعضای هیات علمی خود را 86 درصد و حقوق کارکنان را تا 122 درصد افزایش داده است.
همچنین کاهش نیروهای مازاد، صرفه جویی در هزینه ها از مواردی بود که رییس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه بر آن تاکید کرد. وی در این باره گفت: صرفه جویی یکی از شعارهای مالی این دانشگاه در سال آینده خواهد بود. همچنین در کنار توسعه علمی، فرهنگی و پژوهشی باید به توسعه اسلامی نیز توجه بیشتری داشته باشیم و در اغلب طرح های فرهنگی دانشگاه تم اصلی بعد اسلامی آنها باشد.
انجام پژوهش های علمی قرآنی در دانشگاهها
رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توسعه کانون های قرآن و عترت نیز باید بیشتر به آن پرداخته شود و پژوهش های علمی در علوم قرآنی از مواردی است که دانشگاه ها باید به آن بپردازند.
وی بر ضرورت توجه به مفاهیم قرآنی و قرآن پژوهی تاکید کرد و گفت:مطالب علمی بسیاری در قرآن وجود دارد که دانشگاهیان باید به آنها توجه و با همکاری دانشمندان حوزوی و قرآنی آنها را تبیین کنند.
وی همچنین خواستار اصلاح نسبت استاد به دانشجو، جذب اعضای هیات علمی تمام وقت و توسعه فعالیت های دانش بنیان در این استان شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه این جلسه روسای واحدهای دانشگاهی استان هرمزگان به بیان نقطه نظرات و خواسته های خود پرداختند.
از جمله موارد مطرح شده در جلسه مذکور توسعه تحصیلات تکمیلی،استانداردسازی مدارس سما،راه اندازی نرم افزار سامانه آمار و اطلاعات ،تصویب رشته ها، تصویب پروژه ها، امکان استفاده از بودجه های فرهنگی برای اجرای طرح های فرهنگی ماندگار،جذب کمک های مردمی،برگزاری آزمون EPT در استان هرمزگان ،افزایش ساعات تدریس اساتید و… بود.
نظرات کاربران