- مخابره شده در تاریخ : ۲ / اسفند / ۱۳۹۵
- کد خبر : 51129
- گروه خبري : آخرين اخبار پيام نور
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 51129
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور با سازمان بهزیستی
پیام نورنا : دانشگاه پیام نور و سازمان بهزیستی با امضای تفاهم نامه ای، حرکتی تازه برای نگاه علمی و سیستمی در بحث شناسایی، پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی آغاز کردند.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : به موجب این تفاهم نامه که با حضور دکتر علیاصغر رستمی ابوسعیدی رئیس دانشگاه پیام نور و دکتر انوشیروان محسنیبندپی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور منعقد شد، همکاری مشترک سازمان بهزیستی کشور با دانشگاه پیام نور به منظور تحقق اصل عدالتمحوری و ایجاد فرصتهای برابر در جهت رشد و شکوفایی علمی و فرهنگی همه دانشجویان به ویژه دانشجویان تحت پوشش به منظور زمینهسازی برای تبادل افکار و تجارب علمی و امکانات پژوهشی و استفاده از ظرفیتهای بالقوه شکل می گیرد.
دکتر محسنی بندپی: دانشگاه پیام نور از توان علمی، تحقیقاتی و پژوهشی بالایی برخوردار است
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم انعقاد تفاهمنامه مشترک با دانشگاه پیامنور با اشاره به ظرفیت های دانشگاه پیام نور، گفت: دانشگاه پیام نور ویژگی های منحصر به فرد و از توان علمی و تحقیقاتی و پژوهشی بالایی برخوردار است.
دکتر انوشیروان محسنی بندپی با بیان اینکه حدود 7هزار نفر از جامعه هدف سازمان بهزیستی در دانشگاه پیام نور تحصیل می کنند، بیان داشت: از این تعداد 4 هزار و500 نفر زن و 2هزار و 500 نفر مرد تحت پوشش بهزیستی در مقاطع مختلف این دانشگاه تحصیل میکنند.
وی تاکید کرد: با نگاه علمی و سیستمی برای شناسایی، پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی می توانیم عواملی چون اعتیاد، طلاق، اختلالات روانی و سایر معضلات و آسیب های اجتماعی را به حداقل برسانیم.
محسنی بندپی افزود: برای پیشگیری، مهار و کنترل آسیبهای اجتماعی نیازمند ورود دانشگاهیان هستیم تا با نگاهی علمی و پیشگیرانه بتوانیم عوامل آسیب را کاهش دهیم.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه امروزه فرق بین کشورهای فقیر و غنی در گروی توجهات خاص به منابع انسانی درباره رشد علمی ، افزایش مهارت، افزایش اثربخشی در بهرهگیری از علم و فناوری است،گفت: در این راستا با توجه به جمعیت هدف تحت پوشش بهزیستی و محدودیت در برخورداری از مواهب ، بهزیستی شرایطی را برای ارائه خدمات به این افراد برای بازتوانی و اجتماعپذیری فراهم کرده است.
وی افزود: این همکاری مشترک فتح بابی برای بهرهگیری بیشتر از توان آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه پیام نور برای پیشبرد کار بهزیستی است.
محسنیبندپی با بیان اینکه با همکاری دولت یازدهم توانسته ایم احکام مترقی در قانون برنامه ششم را نهادینه کنیم، اضافه کرد: افزایش توان علمی مددجویان می تواند راهکار مناسبی برای پیشگیری، مهار و کنترل آسیبهای اجتماعی باشد.
دکتر رستمی: دانشگاه پیام نور برای کاهش آسیب های اجتماعی آمادگی کامل دارد
رئیس دانشگاه پیام نور نیز در این مراسم گفت: دانشگاه پیام نور بزرگ ترین دانشگاه دولتی کشور است که در بیش از 500 نقطه کشور شعبه و در 64 کشور نیز دفتر نمایندگی دارد.
دکتر علیاصغر رستمی ابوسعیدی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور جزو هشت دانشگاه برتر کشور است، بیان داشت: یک چهارم میزان قبولی های مقاطع ارشد در دانشگاههای دولتی سال گذشته مربوط به دانشگاه پیام نور بوده است.
وی تاکید کرد: بر اساس رتبه بندی صورت گرفته دانشگاه پیام نور کیفی ترین دانشگاه کشور است.
رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: با تصویب شدن هاب بین المللی دانشگاه پیام نور از سوی مجلس شورای اسلامی، این دانشگاه می تواند دانشجوی خارجی پذیرش کند.
دکتر رستمی ابوسعیدی در پایان با اشاره به برخی فعالیت های علمی پژوهشی دانشگاه پیام نور در زمینه پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی، بیان داشت: این دانشگاه توانایی ویژه ای در حوزه روانشناسی و رشته ها مرتبط با مددکاری اجتماعی دارد و در این زمینه نیز می تواند خدمات خوبی به سازمان بهزیستی و جامعه هدف این سازمان ارائه دهد.
وی تاکید کرد: این دانشگاه آمادگی دارد تا با استفاده از تجارب علمی و پژوهشی و بهره وری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و امکانات پیشرفته آزمایشگاهی برای تحقق اهداف این تفاهم نامه اقدام نماید.
نظرات کاربران