- مخابره شده در تاریخ : ۷ / اسفند / ۱۳۹۵
- کد خبر : 51371
- گروه خبري : آخرين اخبار پيام نور
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 51371
ضرورت بکارگیری رویکرد آموزش ترکیبی در دانشگاه پیام نور
پیام نورنا : دبیر یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران گفت: دانشگاه پیام نور میتواند با انتخاب رویکرد آموزشی قرن 21 یعنی “رویکرد آموزش ترکیبی” هرچه بیشتر بر کیفیت آموزشی خود بیفزاید.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ایسنا – دکتر بهمن زندی رییس پژوهشکده آموزش باز و از دور و دبیر یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران ضمن تشریح دستاوردهای این کنفرانس گفت: خوشبختانه یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران با استقبال چشمگیر متخصصان و پژوهشگران این حوزه مطالعاتی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی برتر روبرو شد و طی دو روز برگزاری مباحث بسیار ارزشمندی در آن مطرح شد.
دبیر یازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران در ادامه افزود: دستاوردهای پداگوژیکی نوین در یادگیری الکترونیکی مانند کلاس وارونه ،یادگیری همراه، بازی سازی آموزشی، کاربرد علوم شناختی در آموزش الکترونیکی ، تجربیات جهانی یادگیری و آموزش ترکیبی از جمله مهمترین عناوینی بود که در کنفرانس مطرح شدند. همچنین در پنل ویژه ای دستاوردها و چالشهای آموزش الکترونیکی در دانشگاه پیام نور به بحث گذاشته شد.
وی یاداور شد یک روز قبل از آغاز کنفرانس نیز دو کارگاه آموزشی با عناوین “واقعیت افزوده” و “تولید سریع محتوای متعامل” برای علاقمندان به اجرا در آمده بود.
دکتر زندی در پایان ابراز امیدواری کرد: با توجه به پتانسیل موجود در اجرای فرایند یاددهی-یادگیری مبتنی بر تعاملات حضوری از یکسو و امکانات پیشرفته فناوری نوین از سوی دیگر ، دانشگاه پیام نور با انتخاب رویکرد آموزشی قرن 21 یعنی “رویکرد آموزش ترکیبی” هرچه بیشتر بر کیفیت آموزشی خود بیفزاید و نقش بی بدیل خود را در توسعه علمی ،فرهنگی ،اجتماعی و اقتصادی ایران اسلامی با قوت بیشتری ایفا نماید.
نظرات کاربران