- مخابره شده در تاریخ : ۱۷ / اسفند / ۱۳۹۵
- کد خبر : 51876
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 51876
آسیب های اجتماعی در دانشگاه ها کمتر از میانگین جامعه است
پیام نورنا : معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: آسیب های اجتماعی در دانشگاه ها بسیار کمتر از بخش های مختلف جامعه است.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : مهر – ضیاء هاشمی صبح امروز در اجلاس ملی شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در وزارت علوم گفت: آمارها نشان می دهد که وضعیت موجود دانشگاه ها در زمینه آسیب های اجتماعی از میانگین جامعه در شرایط بسیار بهتری قرار دارد.
معاون فرهنگی وزارت علوم اظهار داشت: طبق تحقیقات انجام شده مصرف مواد مخدر مانند شیشه، تریاک، هروئین در میان دانشجویان بسیار پایین است و به طور مثال ۲.۵ درصد دانشجویان مصرف کننده تریاک هستند.
هاشمی با اشاره به اینکه دانشگاه ها از ظرفیت فرهنگی وسیعی برخوردارند، تاکید کرد: اگر هم افزایی و انسجام در فعالیت های فرهنگی صورت گیرد ما می توانیم به نتایج مطلوب تری دست یابیم و در منابع نیز اسراف صورت نمی گیرد.
وی خاطرنشان کرد: سالانه صدها هزار برنامه فرهنگی در دانشگاه ها انجام می شود که اکنون نهضت عظیمی از فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها جریان دارد اما وضعیت فرهنگی جامعه و دانشگاه با جایگاه مطلوب آن فاصله دارد.
معاون فرهنگی وزارت علوم تصریح کرد: باید با برنامه ریزی و کمک شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها بتوانیم انسجام لازم در برنامه های فرهنگی را ایجاد کنیم.
هاشمی با اشاره به سند اسلامی سازی دانشگاه ها گفت: این سند یکی از اسناد ارزشمند کشور به شمار می رود اما هنوز تعبیر درستی از آن وجود ندارد بسیاری از افرادی که در خصوص این سند صحبت می کنند و دغدغه مند هستند شاید حتی یک بار هم این سند را نخوانده باشند.
وی اضافه کرد: از نگاه سند اسلامی سازی دانشگاه ها مراکز علمی و آموزشی یک نهاد علمی و فرهنگی هستند که باید تولید علم نافع، تربیت نیروی متعهد دانشمند در ایجاد ساختار مدیریتی کارآمد را در دستور کار خود قرار دهد.
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: بخشی از سند شورای اسلامی شدن دانشگاه ها که رویکرد تاکیدی دارد در حال اجراست و بخش های دارای رویکرد تکمیلی و تاسیسی نیز در حال اجرا و پیگیری است.
هاشمی با بیان اینکه سند اسلامی سازی دانشگاه ها به دنبال سعادت این مراکز است، گفت: باید ساز و کارهایی در دانشگاه ها فراهم شود تا تعامل و گفتگو ایجاد شود.
وی عنوان کرد: در سند اسلامی سازی دانشگاه ها به موضوع استقلال این مراکز تاکید شده تا دانشگاه ها بتوانند کارآمد و پیشرو حرکت کنند.
معاون فرهنگی وزارت علوم تاکید کرد: تکثر دیدگاه ها امری پسندیده و اجتناب ناپذیر است اما این تکثر باید در مسیر هدف و غایب مشترک دنبال شود.
هاشمی خاطرنشان کرد: در دانشگاه ها باید با فهم صحیح نسبت به مسائل جامعه، اهداف و وظایف را در حوزه فرهنگی تعیین کنیم چرا که اگر در عرصه فرهنگی، روش های نادرستی دنبال شود دچار عوارض خواهیم شد.
نظرات کاربران