- مخابره شده در تاریخ : ۱۷ / بهمن / ۱۳۹۶
- کد خبر : 62084
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 62084
علاقه مندی 10 دانشگاه برتر دنیا برای تعامل با دانشگاه امیرکبیر
پیام نورنا : رییس دانشگاه امیرکبیر از علاقهمندی 10 دانشگاه برتر دنیا برای ایجاد تعامل با این دانشگاه خبر داد و گفت: ارتباط بین المللی این دانشگاه با 100 دانشگاه برتر دنیا برقرار است و اکنون با 60 دانشگاه معتبر دنیا تفاهمنامه همکاری داریم که اغلب آنها منجر به عقد قرارداد شده است.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ایسنا – دکتر سید احمد معتمدی در مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیادهای علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر اینکه در برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۶ حوزه مشخص وجود دارد، توضیح داد: این ۶ حوزه شامل آموزش، پژوهش، فرهنگی- دانشجویی، توسعهای، بینالمللی و ارتباطات و فناوری اطلاعات میشود که در هر حوزه اولویتهای مشخصی وجود دارد.
وی در مورد اولویتهای بخش آموزش توضیح داد: در بخش آموزش از سطح کارشناسی تا دکتری اصلاح ساختار صورت میگیرد و مقررات زائد کنار گذاشته میشود. براساس برنامه راهبردی دانشگاه، دانشکدههایی که در فضای دانشگاه به یکدیگر نزدیک هستند باید با همدیگر هماهنگی بیشتری داشته باشند و در قالب پردیس فعالیت کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به بازنگری برنامههای درسی و اصلاح نسبت به استاد به دانشجو در این دانشگاه گفت: بازنگری برنامههای درسی در دانشگاه امیرکبیر آغاز شده و در حال انجام است و سعی کردیم تمامی برنامهریزیها و اقدامات در این دانشگاه بر اساس برنامه راهبردی صورت بگیرد و در این زمینه تا حدودی نیز موفق شدیم و البته در بخشهایی نیز هنوز عقب هستیم.
دکتر معتمدی در ادامه با اشاره به تعاملات بینالمللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اقدامات دانشگاه در زمینه تعاملات بینالمللی وابسته به دو حوزه آموزش و پژوهش است. پس از اینکه معاونت بینالملل در دو سال اخیر در دانشگاه امیرکبیر راهاندازی شد اقدامات خوبی در زمینه تعاملات بینالمللی صورت گرفت.
به گفته وی، اولویت ارتباط بین المللی این دانشگاه با ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا است و اکنون با ۶۰ دانشگاه تفاهم نامه همکاری داریم که اغلب آنها منجر به قرارداد شده است.همچنین ۱۰ دانشگاه برتر دنیا علاقه مند ارتباط با دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از اولویت های این دانشگاه در برنامه راهبردی را توسعه متوازن دانست و خاطرنشان کرد: پروژه های مشترک اساتید این دانشگاه با دانشگاههای معتبر بین المللی رو به افزایش است.
وی تاکید کرد: این دانشگاه طی سال های گذشته علاوه بر رشد در حوزه آموزشی و پژوهشی در زمینه های رفاهی، تغذیه و خوابگاه نیز ارتقاء خوبی داشته اما همچنان از ایده آلها فاصله داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بخش عمده بودجه دانشگاهها وابسته به بودجههای دولتی است که باید از طریق قراردادهای پژوهشی و فناورانه بتوانیم بخشی از بودجه مورد نیاز خود را تامین کنیم.
معتمدی عنوان کرد: قراردادهای صنعتی این دانشگاه ۲ برابر شده است اگرچه این قراردادها سود زیادی ندارد اما تا حدودی می تواند به بودجه دانشگاه کمک کند.
نظرات کاربران