- مخابره شده در تاریخ : ۱۴ / آبان / ۱۳۹۹
- کد خبر : 68467
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 68467
ترم پائیز دانشجویان علوم پزشکی در ۱۴ هفته مجازی برگزار می شود
پیام نورنا: مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم بهزیستی گفت: براساس ابلاغیه وزارت بهداشت، ترم پائیز دانشجویان با ۱۴ جلسه کلاس (هفته ای یکبار) بصورت مجازی برگزار می شود.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، نشست مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای چگونگی اجرای برنامه های آموزشی دانشجویان جدید سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۱۳۹۹ برگزار شد.
دکتر محمدرضا خدایی معاون امور آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تاکید بر اجرای بهتر و با کیفیت تر برنامه های آموزشی دانشجویان جدید بویژه دانشجویان دوره کارشناسی گفت: با توجه به قابل پیش بینی نبودن وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور، مجبوریم که برنامه های آموزشی خود را با استفاده از تکنولوژی ها و شبکه های مجازی همچنان ادامه بدهیم.
وی گفت: در اجرای برنامه ها، باید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و مراقبت از خود و دانشجویان، تلاش کنیم تا کیفیت تدریس تا حد امکان حفظ شود و اگر لازم شد، از روش ترکیبی «حضوری و مجازی» برای اجرای برنامه های آموزشی استفاده کنیم.
خدایی افزود: همزمان با تداوم آموزش های مجازی، تدارک و تکمیل زیر ساخت های لازم با حمایت ریاست دانشگاه، جهت اجرای بهتر و بیشتر برنامه ها بصورت مجازی پیگیری می شود.
در ادامه نشست دکتر سهیلا شهشهانی پور مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم بهزیستی خاطرنشان کرد: براساس ابلاغیه وزارت بهداشت، ترم پائیز دانشجویان با ۱۴ جلسه کلاس (هفته ای یکبار) بصورت مجازی برگزار می شود.
وی افزود: بنا به توصیه معاون آموزشی وزارت بهداشت، ارزیابی دانشجویان به نمره پایان ترم خلاصه نشود، بلکه آزمون های متعدد در طول ترم می تواند به ارتقای آموزش ها و ارزیابی مناسب تر دانشجویان، کمک کند. تاریخ دقیق آغاز کلاس های مقطع دکتری، اواخر آبان ماه جاری اعلام می شود و اساتید می توانند نظر خود را در این خصوص نیز اعلام کنند.
دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی نیز یادآور شد: از ابتدای آغاز شیوع کرونا در کشور، تشکل های فرهنگی دانشجویی و انجمن های علمی دانشجویان از فضای مجازی برای اجرای برنامه های خود نهایت استفاده را کردند، بطوری که آخرین فعالیت آنان، برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه بود که با شور و نشاط همیشگی برگزار شد.
وی افزود: دانشجویان از توانمندی بالایی برخوردارند و بیشترین و بهترین بهره را از فضای مجازی برای شرکت در برنامه های آموزشی می برند. فقط خوابگاه ها که بدترین فضای همه گیری بیماری محسوب می شود، فعلا باز نخواهد شد.
شاکری ادامه داد: خوشبختانه متناظر متخصصان و اساتید دانشگاه در شهرستان ها هم فعالیت دارند و دانشجویان شهرستانی می توانند همچنان برای انجام کارورزی ها، از مراکز و متخصصان محلی و شهر خود کمک بگیرند.
سمیه ناظری مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه علوم بهزیستی با اشاره به شروع سال جدید تحصیلی، گفت: گروه های آموزشی می توانند گروه های جداگانه ای در فضای مجازی داشته و مدیریت بین اساتید گروه خود و دانشجویان خودشان را بعهده داشته باشند و بخش IT دانشگاه نهایت همکاری برای راه اندازی گروه های مستقل را خواهد داشت.
وی در مورد چگونگی اجرای برنامه آشنایی دانشجویان جدید با بخش های مختلف دانشگاه که همه ساله بصورت حضوری انجام می شد، اظهار داشت: برای تحقق این هدف، امکان بارگذاری فیلم های آموزشی جهت آشنایی دانشجویان با گروه های آموزشی، روی وب سایت دانشگاه فراهم شده است.
ناظری همچنین برای جبران کمبودهای آموزشی و تکمیل برنامه های آموزشی در فضای مجازی، تهیه فیلم از محتواهای آموزشی اعضای هیات علمی و بارگذاری آنها در صفحات اختصاصی سایت گروه ها را امکانپذیر دانست و افزود: تامین منابع مالی برای تکمیل زیرساخت ها که با نوسانات قیمت ها در بازار روبه روست، بسیار سخت شده است و نیاز به همکاری همه معاونت ها دارد.
نظرات کاربران