- مخابره شده در تاریخ : ۲۸ / آبان / ۱۳۹۹
- کد خبر : 68936
- گروه خبري : اخبار آموزش عالی
- لينك مستقيم خبر : https://pnuna.com/?p= 68936
حمایت دانشگاه علمی کاربردی از ثبت شرکت های کسب و کار دانشجویی
پیام نورنا: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: دانشجویانی که بتوانند شرکت های کسب و کار راه اندازی کنند وام هایی با درصد کم دریافت می کنند.
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ، محمدحسین امید در مراسم مجازی جشن نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر که به صورت مجازی برگزار شد گفت: این دانشگاه در سال های اخیر شاهد رشد و پیشرفت چشمگیر فعالیت ها در تمامی حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی، ورزشی و… از جمله برگزاری مناظرات دانشجویی، مسابقات فرهنگی، قرآنی، المپیادهای مهارتی و ورزشی، جشنواره ها و استارت آپ ها و… بوده است.
وی با بر شمردن اهمیت کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان را جهت پرورش ایده به ایجاد کسب و کار تشویق کرد.
امید با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: این دانشگاه تنها متولی ارائه آموزش های مهارتی خاص در کشور می باشد که این وظیفه با همراهی دانشجویان، مدرسان و مراکز آموزشی انجام می شود.
وی با تشریح فراهم بودن بسترهای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای فعالیت دانشجویان بر حسب علاقه و حضور در این بسترها دعوت کرد.
همچنین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تأکید بر دروس مهارتی و عملی و اهمیت دروس کاربینی و کارورزی به تشریح تمایز این دانشگاه با سایر زیر نظام های آموزش عالی پرداخت.
وی در ادامه به برخی از فعالیت های انجام شده در حوزه بین المللی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و گفت: در سال های اخیر فعالیت های عظیمی در حوزه بین المللی انجام دادیم که از جمله می توان به عقد تفاهم نامه همکاری با کشور آلمان اشاره کرد که قرار است طی این تفاهم نامه دانشجویانی از این دانشگاه برای گذراندن یک دوره ۴ یا ۶ ماهه به کشور آلمان سفر کنند تا در یک کشور پیشرفته صنعتی با آموزش های مهارتی آن ها آشنا شوند.
امید ضمن اشاره به مراکز نوآوری و کلینیک های مشاوره در دانشگاه جامع علمی کاربردی، عنوان کرد: انتظار داریم دانشجویان با همکاری هم در این مراکز نوآوری اقدام به ایجاد شرکت های کسب و کار کوچک و با تلاش هم بتوانند هنگام دانش آموختگی یک شرکت ثبت کنند. دانشجویان باید ایده های خود را دنبال کنند و با ارائه آن ها در مراکز نو آوری این ایده ها را به کسب و کار تبدیل و با کار گروهی بتوانند علم را به ثروت تبدیل کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین به حمایت های پژوهشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از پژوهشگران، دانشجویانی که بتوانند نسبت به ایجاد شرکت و ثبت آن اقدام کنند توسط دانشگاه حمایت شده و وام هایی با درصد کم در اختیار آن ها قرار داده خواهد شد.
نظرات کاربران